ایران مصاف

در "مصاف" بین حق و باطل ، بین جبهه‌ ى خدا و جبهه‌ ى شیطان ، عزت متعلق به کسانى است که در جبهه‌ ى خدائى قرار میگیرند . این، منطق قرآن است. « امام خامنه ای »
ايران مصاف چيست ؟؟؟
ایران مصاف
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام دانای بزرگ هستی بخش

اللهم عجل لولیک الفرج

ایران مصاف نام گروهی پژوهشی پیرامون مباحث تاریخی ، سیاسی و دینی می باشد .
به گروه کوچک و صمیمی ما خوش آمدید .

التماس دعا داریم.

اللهم احفظ قائدنا امامنا الخامنه ای الی ظهور المهدی (عج)

☫ چو ایران نباشد تن من مباد .☫

The M.F
رمزينه تارنما
center
رمزينه رايانامه
center

علی معلم: «کوروش کبیر» را به سرانجام می‌رسانم

علی معلم در جدیدترین اظهارنظرش درباره‌ی سرنوشت ساخت فیلم سینمایی «کوروش کبیر» گفت:«هنوز با ساخت این پروژه موافقت نشده است.» اما تاکید دارد بر اینکه حتما این فیلم را خواهد ساخت.

این تهیه‌کننده سینما که در غرفه‌ی ایسنا در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها حضور داشت درباره پروژه «کوروش کبیر» به خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، اظهار کرد: چند ماه است که مانند دستگاه تکرار کننده به طور دائم از وزارت ارشاد درخواست می‌کنیم که به این پروژه پاسخ بدهد. ولی متاسفانه هنوز هیچ پاسخی داده نشده است، نمی‌دانم دوستانی چه منع و یا منعیاتی دارند که جواب نمی‌دهند.

معلم ادامه داد: در حالی که این پروژه تمام ساز و کارهای قانونی را طی کرده است و برای پروانه ساختش درخواست رسمی داده است ولی متاسفانه برای جواب دادن به آن، سه یا چهارماهه آن را به تعویق می‌اندازند.

او ادامه داد: تیر یا مرداد سال گذشته بود که درخواست پروانه ساخت پروژه «کوروش کبیر» را به وزارت ارشاد فرستادیم ولی «کوروش» هنوز در وزارت ارشاد باقی مانده است و متاسفانه هنوز با آن موافقتی نشده است.

این تهیه‌کننده اذعان داشت: این یک پروژه کوچک نیست که با یک دوربین ویدئویی بتوانیم آن را بسازیم. باید حتما به شکل رسمی ساخته شود و سپس برای تامین منابع مالی و امکاناتش برنامه ریزی کنیم.

این کارشناس سینما ادامه داد: قرار است هفته آینده با آقای جوزانی جلسه‌ای داشته باشیم و دوباره بر روی این قضیه تاکید کنیم. حتی اگر شده این کار را در یک کنفرانس مطبوعاتی انجام بدهیم. فکر می‌کنم خواسته ساخته شدن این فیلم اصلا خواسته من و آقای جوزانی نیست، یک خواسته ملی است. هر روز سوالات زیادی از طریق تلفن و یا ایمیل از درباره این پروژه می‌شود، آنقدر علاقه‌مندی مردم به خصوص نسل جوان به این پروژه زیاد بوده است که بسیار شگفت انگیز است.

معلم «کوروش» را به عنوان یک شخصیت تاریخی و اسطوره‌ای که در جهان شناخته شده است، معرفی کرد و گفت: ما پله اول را برای آن طی کرده‌ایم، «کوروش» شخصیت ناشناسی نیست فکر می‌کنم وظیفه نهادهای فرهنگی در کشور این است که چنین شخصیت‌هایی که باعث غرور ملی هستند را بیشتر به بقیه بشناسانیم، ما به غرور ملی نیازمندیم. جوانی که در ایران زندگی می‌کند نیازمند این است که به کشورش درهمه ابعاد افتخار کند فقط مسائل معاصر نیستند ما در پهنه تاریخ حتی درآشپزی هم سابقه قابل افتخاری داریم ولی متاسفانه کسی به آن توجه نمی‌کند.

این تهیه‌کننده این بی اعتنایی را بی‌توجهی به میراث فرهنگی و تاریخ ایران دانست و گفت: متاسفانه به شخصیت‌هایی مانند کریم‌خان زند‌، ابن سینا، مولانا و حتی کوروش توجهی نمی‌شود و تقریبا هیچ فیلمی درباره آنها نیست. سوال این است چرا کسی در مقام عمل پاسخ نمی‌گیرد؟ اگر ما به سفارش جایی فیلمنامه نوشته بودیم، خوب بود. حالا که این امر به صورت ناخودآگاه و با خواسته‌یی هنری اتفاق افتاده است، گویا خوب نیست.

وی تصریح کرد: اگر من جای دولتمردان بودم از این گونه پروژه‌ها حمایت می‌کردم چه برسد به اینکه فقط بخواهم پروانه ساخت بدهم. حداقل کاری که وزارت ارشاد می‌تواند انجام دهد این است که پروانه ساخت این فیلم را صادر کند و اجازه دهد تا آن ساخته شود، البته جزو وظایف آنها کمک به این پروژه هم هست.

علی معلم تصریح کرد: می‌دانم در جامعه ما تعارض‌هایی بر سر نقش «کوروش» هست که کتمان ناپذیر است. به عنوان مثال یکی از نمایندگان مجلس گفته بود که اصلا کوروش به چه دردی می‌خورد؟ چنین نظراتی وجود دارد. ولی ما براساس سلیقه افراد نباید تصمیم بگیریم. ممکن است 10 نفر با این شخصیت مخالف باشند ولی ما به عنوان نماد ملی با این شخصیت افکار و رفتارش کار داریم، اینها چیزهای روشنی در تاریخ هستند. قرار نیست ما فقط تخیل پردازی کنیم. ضمن اینکه مستندات تاریخی نیز وجود دارند.

تهیه‌کننده فیلم «آل» در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما اگر می‌توانستیم فیلم خوبی درباره گروگان‌گیری خودمان بسازیم، خوب بود. فیلم «آرگو» ساخته شد چون داستان، نکته‌ای قهرمانانه‌ برای آمریکا داشت. آمریکا چون در صحرای طبس شکست خورد فیلمی درباره آن نساخت ولی ما باید درباره آن شکست فیلم بسازیم. ما باید راجع به زندگی بزرگانمان فیلم بسازیم هنوز در دنیا ابن سینا را عرب می‌دانند و مولانا را ترک، این روند متاسفانه اتفاق بدی است.

این منتقد ادامه داد: ایران هنوز تمدن باستانی بیش از شش هزار و 500 سال خود را جزء در سنگ‌هایی که در موزه‌های کشور وجود دارد نتوانسته است در جای دیگری اثبات کند. در جهان امروز بدون اثرگذاری در سینما به قلب مردم نمی‌توان نفوذ کرد. همه مردم به موزه ملی نمی‌روند ولی به سینما می‌روند. زمانی که خودمان به خودمان اجازه نمی‌دهیم که درباره شخصیتی مربوط به دو هزار و 550 سال پیش که یک تمدن را پایه گذاری کرده است،فیلم بسازیم شرایط

معلم تاکید کرد: همه مردم کتاب تاریخ نمی‌خوانند و همه امکان رفتن به موزه را ندارند ولی همه آنها می‌توانند فیلم یا کارتون را حتی برای تفریح خود ببینند و این می‌تواند در افکار مردم تاثیرگذار باشد تا آنها به خود متکی باشند.

علی معلم در بخش پایانی این گفت‌وگو تصریح کرد: فکر می‌کنم تا پایان این دوره هم در خواست پروانه ساخت پروژه «کوروش کبیر» در وزارت ارشاد بماند ولی یک چیز وجود دارد و آن این است که ما در این پروژه جدی هستیم. بی‌تعارف می‌گویم اگر شده این پروژه را در این دولت،‌ اگر نه در دولت‌های آینده و یا حتی اگر شده در جایی خارج از کاخ‌های ایران این پروژه را به سرانجام می‌رسانم چون تصور می‌کنم کار درستی انجام می‌دهم.

این کارشناس سینما تاکید کرد: اگر این مهلت تاریخی را از دست دهیم به نظرم ممکن است فضای دیگری برای ساخت آن در جهان روبه جلوی کنونی نداشته باشیم.

انتهای پیام

پند ها (۰)

هيچ نظري هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی